hoe maken wij nen plattegronden?

Wanneer wij van Rappr Inmeten voor u een rapportage opgesteld hebben zitten daar ook altijd plattegronden bij. Deze plattegronden worden gemaakt in Floorplanner en geven een duidelijk en inzichtelijk beeld van hoe de verschillende verdiepingen verdeeld zijn. De Floorplanner plattegronden worden ook vaak op Funda weergegeven zodat het aantal vierkante meters die staan in het NEN 2580 meetrapport onderbouwd kunnen worden.

De plattegronden worden getekend in het programma Floorplanner. Hiermee kunnen de plattegronden digitaal gemaakt worden. Aan de hand van deze 2D of 3D plattegronden kunt u ook in 1 oogopslag zien hoe de ruimtes van een pand verdeeld zijn en welke afmetingen het ingemeten pand heeft.

Er is in de loop van de jaren veel onduidelijkheid ontstaan over de manier van inmeten van een huis of bedrijfspand. Daarom is de NEN 2580 opgesteld. Aan de hand van deze norm zal iedereen op dezelfde manier een pand inmeten. In het verleden kon er nog weleens 10m2 verschil in zitten wanneer de ene makelaar of de andere makelaar had ingemeten. Iedere makelaar had zijn eigen manier van inmeten en de ene rekende een buitenruimte wel mee als woonoppervlak en een ander juist weer niet. 10m2 lijkt misschien niet veel maar kan flink uitmaken voor de uiteindelijke verkoopprijs. 

De Floorplanner plattegronden kunnen ook op een leuke manier gebruikt worden om te zien hoe een bedrijfspand ingedeeld zou kunnen worden

Wilt u een NEN rapport aanvragen en daarbij ook een plattegrond in 2D en 3D? Ga dan snel naar onze prijzen pagina. 

Heeft u eerst nog vragen neem dat contact op via nen@rappr.nl of bel naar 085 024 00 15.

U kunt bij ons ook een energielabel voor uw bedrijfspand aanvragen of energieadvies ontvangen over het verbeteren van uw huidige label. Voor meer informatie ga naar Energielabelvooruwbedrijf.nl