De tijd die een NEN meting in beslag neemt is voor ieder pand weer verschillend. Soms kan een pand met veel vierkante meters minder tijd in beslag nemen dan een kleinere woning. De opname tijd is namelijk sterk afhankelijk van de complexiteit van het pand. Daarom kijken we vooraf altijd goed naar het pand, zo weten we zeker dat we alles in één keer kunnen inmeten. U bent dan gegarandeerd van een snelle levering!

Inmeten van grote panden

Rappr Inmeten is erg ervaren met het inmeten van zeer grote panden. Omdat onze inmeters vaak meer dan 15 jaar ervaring hebben kunnen ze ook grote panden op efficiënte wijze inmeten. Voor het inmeten van panden van 20.000 m2 + moet u rekening houden met een inmeet tijd van 1 dag of meer. Natuurlijk informeren we u over de tijdsduur van het meten, het inmeten kan altijd geheel zelfstandig. Zo bent u hier zelf geen tijd aan kwijt. 

Voordeel combinatie NEN 2580 en energielabel

Heeft u naast een meetrapport ook een energielabel nodig? Dan kan combineren handig zijn! De voordelen op een rijtje:

  • U hoeft maar één afspraak te maken.
  • U heeft maar één contactpersoon, op locatie en tijdens de aanvraag.
  • Het bespaard geld, vraagt u beide rapporten aan dan krijgt u van ons korting.
  • Beide rapportages zijn op het zelfde moment klaar. 

Bent u benieuwd wat de kosten voor u zullen zijn wanneer u het energielabel en het NEN 2580 meetrapport combineert? Neem contact op voor de mogelijkheden door een email te sturen naar vragen@rapprinmeten.nl of te bellen naar 085 024 00 15.