Snelle reacties

Een NEN 2580 meetrapport opstellen, dat is wat wij voor u kunnen doen. We streven ernaar om na uw aanvraag snel te schakelen. Dit betekent dat we binnen een uur reageren op uw offerte aanvraag. Wanneer u akkoord gaat met de door ons uitgebrachte offerte zullen we dezelfde dag nog een voorstel datum aan u doen. 

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u binnen een paar dagen na uw offerte aanvraag al een afspraak heeft voor de nen meting. Het kan zelfs zo snel gaan dat u binnen een uur na uw offerte aanvraag al een afspraak voor de inmeting heeft staan!

Nadat de meting heeft plaatsgevonden ontvangt u binnen een week uw NEN 2580 meetrapport.

Onze adviseurs krijgen namelijk een week om het gehele rapport uit te werken. Het uitwerken hiervan is een tijdrovend karwei.

Als we de opname van het NEN 2580 meetrapport combineren met de opname van een energielabel bedrijfspand zullen er een aantal aspecten van de opname overlappen. Bij beide producten moet bijvoorbeeld de oppervlakte bepaald worden. Uiteraard moet de oppervlakte bij het NEN meetrapport een stuk secuurder worden opgenomen dan bij het energielabel.

Direct een NEN 2580 rapport aanvragen >

Wanneer het uitwerken binnen een week niet snel genoeg is kunt u dit aangeven. Dan zullen we het meetrapport met spoed uit laten werken. Dan kan het rapport al binnen een aantal dagen na opname gereed zijn. Dit kost u uiteraard niets extra en hoort bij onze service.

Wanneer er in uw pand sprake is van meerdere huurders en u hiervan een verdeling in vierkante meters wilt ontvangen kan dat uiteraard ook. Dan zal de adviseur ter plaatse meteen opnemen welke ruimte er aan welke huurder toebedeeld is. De algemene ruimten worden indien nodig, verdeeld tussen de verschillende huurders. Op deze manier krijgt u inzichtelijk hoeveel vierkante meter iedere huurder nu precies huurt. 

Als u deze verdeling in uw meetrapport wilt ontvangen is het fijn wanneer u dit aangeeft voordat de opname plaats gaat vinden. Dan kan de adviseur hier gelijk rekening mee houden bij de opname.

Heeft u nog vragen over het NEN 2580 meetrapport of de verdeling van vierkante meters onder huurders? Neem dan contact op door een email te sturen naar vragen@rapprinmeten.nl of te bellen naar 085 024 00 15.