Voor een vastgoedbedrijf hebben we een flinke portefeuille van 28 flinke panden voorzien van zowel energielabels als NEN 2580 meetrapporten. Deze panden waren te vinden in Leiden, Oegstgeest en Gouda en liepen uiteen van appartementen tot winkelpanden. We hebben in eerste instantie de opnames verdeeld over 2 dagen en 3 adviseurs. Omdat er een aantal panden toch niet toegankelijk bleken in verband met vakanties of ontbrekende sleutels hebben we uiteindelijk nog een extra opname dag ingepland met één adviseur. 

Een van de panden waarvoor we een NEN 2580 meetrapport en energielabel op moesten stellen was een groot nieuwbouw appartementencomplex. Dit konden we uitwerken vanaf tekening aangezien het complex zelf nog niet opgeleverd was. Alle appartementen dienden een eigen energielabel te hebben terwijl we maar een meetrapport op hoefden te stellen. In het meetrapport hebben we wel aangegeven uit hoeveel vierkante meters ieder appartement bestaat. 

De overige panden moesten wel op locatie uitgebreid ingemeten worden. Zeker het inmeten van appartementen neemt vaak veel tijd in beslag omdat er bij bovenwoningen veel schuine kappen en kleine hoekjes in te meten zijn. 

In een van de panden die we ingemeten hebben zat een grote supermarkt gevestigd. Van dit pand waren helaas geen goede tekeningen beschikbaar dus nam de opname en uitwerking erg veel tijd in beslag.

Al met al was het een flinke klus om deze 28 panden binnen de gestelde termijn af te ronden maar het is uiteindelijk gelukkig wel gelukt. 

Wilt u ook uw portefeuille voorzien van zowel NEN 2580 meetrapporten als energielabels neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

We zullen dan eerst inventariseren om hoeveel panden het gaat. Daarna kunnen we aan de hand van de vierkante meters per pand en de beschikbaarheid van tekeningen een offerte op maat opstellen.

Na uw akkoord op de door ons uitgebrachte offerte zullen we de opnames in overleg gaan plannen. Het doel is altijd om zoveel mogelijk opnames op dezelfde dag achtereenvolgend plaats te laten vinden. Op deze manier zal er het minste tijd verloren gaan aan reizen en des te meer opnames kunnen we verrichten op een dag.

In principe leveren we altijd het gehele project in een keer af tenzij u aangeeft dat u de energielabels en NEN rapporten die al gereed zijn meteen wilt ontvangen. Dit kan namelijk het geval zijn wanneer de bank op bepaalde stukken zit te wachten.

Neem nu contact op met Rappr Inmeten en vraag vrijblijvend uw offerte aan. Dit kan door te mailen naar vragen@rapprinmeten.nl of te bellen naar 085 024 00 15.