op zoek naar een NEN 2580 meetrapport?

Rappr inmeten kan dit voor u regelen. Wanneer u uw NEN 2580 meting door ons laat uitvoeren ontvangt u binnen een week via de email uw meetrapport.

Wanneer heeft u een NEN 2580 meting nodig?

U heeft een NEN meetrapport nodig wanneer de waarde van uw pand bepaald moet worden. Bijvoorbeeld wanneer u deze wilt gaan verkopen of een huurprijs voor het pand wilt bepalen. Deze worden namelijk bepaald aan de hand van het aantal vierkante meters.

Met behulp van een NEN 2580 meting wordt inzichtelijk gemaakt wat het aantal vierkante meters van het desbetreffende pand is. Deze bevindingen worden weergegeven in het meetrapport en worden inzichtelijk gemaakt met behulp van de 2D en 3D plattegronden die u ook in het NEN rapport kunt vinden.

NEN 2580 norm

De NEN 2580 meting wordt uitgevoerd aan de hand van de NEN 2580 norm. Deze is vastgesteld als leidraad zodat het verschil tussen de opgemeten vierkante meters niet te veel afwijkt van de werkelijke vierkante meters. Voorheen maakte het namelijk nogal veel verschil of de meting door makelaar A of door makelaar B werd verricht. Om dit te voorkomen is deze norm dus ontwikkeld. Zo zullen wij altijd conform NEN 2580 inmeten en kunt u ervan uitgaan dat het juiste aantal vierkante meters bepaald wordt.

Het NEN rapport bestaat uit:

  • Gebruiksoppervlak
  • Verhuurbaar vloeroppervlak
  • Bruto vloeroppervlak
  • Netto vloeroppervlak
  • Plattegronden in 2D en 3D

De prijs van het NEN 2580 meetrapport wordt bepaald door het geschatte aantal vierkante meters van het pand en of er bouwtekeningen van het pand aanwezig zijn.

Wanneer u een akkoord heeft gegeven op onze offerte plannen we een datum in voor inspectie en meting van het pand. Er komt een inmeter bij u langs op de afgesproken datum waarna we zijn verzamelde resultaten omzetten naar het NEN meetrapport. 

Wil u een NEN meting aanvragen? Dat kan! Bel direct naar 085 024 00 15 of mail naar nen@rappr.nl.