Een NEN 2580 offerte is zo aangevraagd via rapprinmeten.nl. Wanneer u het aantal vierkante meters weet van het pand waarvan u een NEN 2580 offerte wilt ontvangen, kunt u in ons staffel overzicht exact zien wat u kwijt bent aan een NEN meetrapport. Als u een aanvraag plaatst versturen we altijd nog een gepersonaliseerde offerte met het adres van het in te meten pand, het aantal vierkante meters en de kosten voor het complete meetrapport.

Na een akkoord op de offerte van uw kant plannen we de opname in.

De staffels die op de website weergegeven worden zijn overigens vaste prijzen en hier komen geen extra kosten meer bij

Voor deze prijs komt er een adviseur het pand inmeten en aan de hand van de opgenomen gegevens wordt het meetrapport opgesteld. 

Sinds enige tijd bieden we ook een NEN 2580 meetrapport aan in combinatie met een energielabel. Wat u kunt besparen door deze twee producten te combineren kunt u hier zien. Een ander voordeel van het NEN 2580 rapport en het energielabel te combineren is dat er maar één keer een adviseur langs hoeft te komen voor de opname.

Wanneer u de NEN 2580 offerte akkoord heeft bevonden plannen we de opname in. We streven ernaar om binnen enkele dagen bij u langs te komen. Na de opname duurt het gemiddeld 3 dagen voordat uw NEN meetrapport gereed is. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de complexiteit van het pand. Het uitwerken zal maximaal 7 dagen in beslag nemen.

We kunnen het meetrapport op twee manieren tot stand laten komen.

Dit kan door opname op locatie of door aanlevering van correcte & maat voerende tekeningen + gevel en zijaanzichten. Alleen wanneer de tekeningen de huidige situatie weergeven is het mogelijk om de meting vanaf tekening te maken.

Vul nu het aanvraagformulier in op rapprinmeten.nl en ontvang uw vrijblijvende NEN 2580 offerte per mail. Liever eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Frisan of één van onze andere medewerkers door te bellen naar 085 024 00 15 of stuur een email naar nen@rappr.nl met uw vraag.