Rappr Inmeten heeft na het updaten van de website meteen een hoop nieuwe projecten geüpload. De afgelopen maanden zijn we druk geweest met verschillende opdrachtgevers en hebben we voor hen een NEN 2580 meting uitgevoerd. Zo zijn we op verschillende plaatsen in Nederland geweest en hebben we verschillende panden voorzien van een NEN meetrapport. 

De NEN 2580 meting kosten zijn bij Rappr Inmeten altijd transparant. We werken met staffels tot en met 2.000 m2, daarna stellen we een prijs op per offerte. Wanneer een pand groter dan 2.000 m2 is baseren we de prijs op het feit of er tekeningen aanwezig zijn en uiteraard op om hoeveel vierkante meters het totaal gaat.

Wanneer u een portefeuille bezit en voor meerdere panden in één keer een NEN meetrapport aan wilt vragen kan dat ook. Het makkelijkste is wanneer u per pand het aantal vierkante meters aan geeft in de aanvraag.

De verschillende projecten die we de afgelopen tijd afgerond hebben lopen uiteen van appartementencomplexen tot een kantoorpand van 24.000. Het was aanpoten maar beide projecten hebben we binnen een week af kunnen ronden.  

Wanneer we een bedrijfs verzamelgebouw gaan voorzien van een NEN 2580 meetrapport is het vaak belangrijk dat per afzonderlijke ruimte het aantal vierkante meters wordt weergegeven

Hierdoor kan de verhuurder uitrekenen hoeveel vierkante meter welke huurder in gebruik heeft. Op basis hiervan kan de huurprijs worden herzien. De huurprijs wordt namelijk meestal ook gebaseerd op het aantal vierkante meters. Dan kan een klein verschil in vierkante meters een groot verschil maken in de huurprijs. 

Zo hebben we laatst ook een opdrachtgever gehad die dacht dat zijn gehuurde winkelpand uit minder vierkante meters bestond dan wat de huurbaas hem toerekende. 

Om hier wat duidelijkheid over te scheppen heeft hij door ons een NEN 2580 meetrapport op laten stellen. Wij meten altijd in conform NEN 2580 en de daaruit afgeleide meetinstructies. 

Zo bent u er altijd zeker van dan het meetrapport wat u van ons ontvangen heeft kloppend is. Wilt u een NEN 2580 meting aanvragen stuur dan een email naar vragen@rapprinmeten.nl of bel naar 085 024 00 15.