De 12.000 m2 van het gebouw is verdeeld in twee verschillende vleugels en onder verschillende huurders. Deze verdeling hebben we in het NEN meetrapport overzichtelijk kunnen maken. 

De NEN meting hebben we binnen een dag kunnen uitvoeren, omdat er maatvoerende tekeningen van het project beschikbaar waren. Hierna heeft het uitwerken veel tijd in beslag genomen ondanks de tekenen. Het complete gebouw is opnieuw in vloerplannen verwerkt met de daarbij behorende meetstaat.

In het NEN 2580 meetrapport hebben we op verschillende manieren de verdeling van de verschillende vleugels weergegeven. In de meetstaat hebben we de afmetingen van het volledige gebouw weergegeven en daarbij nog een overzicht van de twee vleugels met de daarbij behorende vierkante meters. Ook hebben we deze verdeling laten zien in de verschillende plattegronden.

Vraag bij ons uw NEN 2580 meetrapport aan

Wilt u ook een NEN rapport op laten stellen van uw bedrijfsverzamelgebouw? Neem dan vrijblijvend contact op via nen@rappr.nl of 085 024 00 15 en ontvang binnen een uur uw offerte per e-mail.