Dit grote leegstaande bedrijfspand van ongeveer 5000 m2 hebben we ingemeten en daarna aan de hand van de meting een NEN 2580 meetrapport opgesteld. Het voordeel van een leegstaand bedrijfspand met een grote opslaghal is dat de opname op zichzelf niet zoveel tijd in beslag neemt. Wanneer de hal nog volop in gebruik is zal de opname al meer tijd in beslag nemen, omdat er om alle bedrijvigheid heen moet worden opgemeten.

Voor het opstellen van de offerte kijken we in eerste instantie altijd naar het aantal vierkante meters van het bedrijfspand. We kunnen dan een eerste inschatting maken van de benodigde tijd. Hierna bekijken we hoe ingewikkeld het pand is. Het maakt veel verschil of er veel verschillende hoeken in het pand zitten en of er andere bijzondere elementen zijn gebruikt in de bouw. Zo kan het voorkomen dat een pand van 300 m2 inmeten bijna net zoveel tijd kost als het inmeten van een pand van 3000 m2. 

Laat uw bedrijfshal opmeten voor een NEN 2580 rapport

Bent u benieuwd wat de NEN 2580 meting kosten zullen zijn voor uw bedrijfspand? Vul dan vrijblijvend het offerte formulier in en dan nemen wij binnen een uur contact met u op. U kunt ook direct bellen naar 085 024 00 15 of mailen naar nen@rappr.nl.