Om inzicht te krijgen in het nieuwe aantal vierkante meters per gedeelte heeft de eigenaar ons gevraagd om een NEN meting te komen uitvoeren. Voor dit pand bestond al een meetrapport van enkele jaren geleden. Door de interne verbouwing is echter zo veel veranderd dat de eigenaar een vernieuwd rapport wilde ontvangen. Uiteraard was dit geen probleem en onze vaste inmeter in de regio Amsterdam kon binnen enkele dagen al terecht om de meting te verrichten. Met de verbouwing zijn er een aantal muren verwijderd en is er een stuk uitgebouwd. Hierdoor is het bruikbaar oppervlakte flink verhoogd die aan de hand van het NEN 2580 meetrapport goed verantwoord kunnen worden. 

Een gedeelte van het pand wordt ook verhuurd aan meerdere personen. Daarom hebben we voor die kamers de vierkante meters apart weergegeven. Aan de hand van deze verdeling kan de huurprijs herzien worden.

Vraag vandaag uw NEN 2580 meetrapport aan

Heeft u om welke reden dan ook inzicht nodig in het aantal vierkante meters van uw bedrijfspand? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het opstellen van een NEN 2580 meetrapport. U ontvangt deze dan binnen een uur per e-mail. Dus neem direct contact met ons op via 085 024 00 15 of via nen@rappr.nl.